ПОДДРЪЖКА НА  СЪРВЪРИ, МРЕЖИ, ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ, SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Ние знаем как да Ви помогнем … за да може нашето обслужване на Вашите сървъри и уеб сайтове да направи работата Ви с нас удоволствие.

Social Media Marketing

Ние търсим отношения основани на прозрачност, постоянство, взаимно доверие и почтеност с нашите служители, клиенти и други бизнес партньори.

 

Нашият екип от специалисти постоянно осигурява изключителни резултати, съчетавайки креативни идеи с нашия богат опит. Можем да ви помогнем да изградите устойчива, смислена връзка с клиентите си, като ги ангажирате с грабваща окото визия.

Ние работим в сферата на изработка на уеб сайтове, SEO оптимизация, поддръжка на сървъри, консултация, оценка, планиране и прилагане на IT решения за малки, средни и големи компании, правителствени и неправителствени организации, това са обекти на основната ни дейност.

 НАШЕТО ВИЖДАНЕ

Съвременният бизнес има нужда от безупречно работещи компютрисървъримрежи, уеб сайтове както и от надеждни фирми и специалисти за поддръжката на тези системи. Неизправност в сървъри, компютърни мрежи, уеб сайтовете или компютри  може да доведе до пропуснати ползи, забавяне и неудобства в работата. Ние разбираме вашите нужди и сме готови да предложим професионалните си услуги в сферата на IT поддръжка, за да Ви осигурим работна среда, без притеснения за компютърната техника, сървъри, уеб сайтове, мрежи и тяхната изправност. Компютрите „забиват“ ?, Вируси ? Неправилно конфигурирани или не оптимизирани сървъри и уеб сайтове ? Искате уеб сайт или Вашият работи бавно, желаете да излизате на първа страница в Google ? Изтрити са важни файлове? Специализирани сме в предлагането на интегрирани IT решения в няколко направления: възстановяване на информацияподдръжка на компютриподдръжка на сървъриизграждане и поддръжка на компютърни мрежиизграждане и поддръжка на уеб сайтове и SEO оптимизация.

Изработка на Уеб Сайтове

Използваме индивидуален подход с максимално добри SEO практики и иновации при SEO оптимизацията, за да постигнем трайно класиране на първа страница в Google. След изработка на Вашия уеб сайт, получавате един месец безплатна поддръжка. Ако Вие нямате време, желание или ресурс да поддържате Вашия уеб сайт, можем да Ви предложим абонаментна поддръжка в зависимост от сложността и отделеното време.

SEO Оптимизация

Споделете идеята си за уеб сайт,  ще я обсъдим и ще Ви предложим оферта за изработка на уеб сайт и поддръжка.  Можем да Ви предложим индивидуален уеб дизайн за Вашата уеб страница чрез предварителна консултация с  уеб дизайнер. Всеки уеб сайт който изграждаме е съвместим с всички устройства. Ако имате нужда от лого, ще го обсъдите с графичен дизайнер. По този начин ще изработим Вашия уеб сайт с точно задание. Заедно ще обсъдим текстовото съдържанието на Вашия уеб сайт, за да бъде индивидуален. Ако Вие нямате време, желание или ресурс да поддържате Вашия уеб сайт, можем да Ви предложим абонаментна поддръжка в зависимост от сложността и отделеното време.

Изграждане и поддръжка на VPN

Предлагаме изграждане и поддръжка на Виртуална Частна Мрежа (VPNIPSECSSTP…, за да повишим нивото на сигурност при трансфер на данни между отделни обекти. Можем да конфигурираме VPN на мобилни устройства, по този начин ще достъпвате надеждно Вашите ресурси чрез кодиран тунел за данни.

Поддръжка на сървъри

Бърза, надеждна и високо квалифицирана сървърна поддръжкадиагностикапрофилактика и отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на място при Вас или в нашия офис. Ако имате нужда от сървър, можем да Ви предоставим варианти на различни производители, в зависимост от изискванията Ви. Можем да инсталираме  Windows Linux BSD сървърни операционни системи, да ги настроим според определени условия. За да повишим степента на свързаност и надеждност към Вашите сървъри не само с постоянна поддръжка и мониторинг , можем да Ви конфигурираме два независими Интернет доставчика, които да се превключват автоматично при отпадане на свързаност. При липса на системен администратор, който да извършва софтуернахардуерна и мрежова поддръжка на сървъра, Ви предлагаме абонаментна или инцидентна поддръжка. Предлагаме защита и архив на електронна информация и данни (BACKUP) върху NAS устройство или облачно пространство.

Изграждане и поддръжка на компютърни мрежи

Всяко изграждане на компютърна мрежа започва със събиране на максимална информация за настоящите и бъдещи процеси. Анализираме информацията за текущата компютърна мрежа и Ви предлагаме оферта в зависимост от бюджета, който сте определили. Ако желаете можем да сертифицираме Вашата компютърна мрежа и да Ви изготвим съответната документация. След изграждане на компютърната мрежа, можем да Ви предложим абонаментна поддръжка, да асистираме със споделяне на файлове и директории с предварително дефинирани права на потребителите, да изградим Интернет свързаност между два и повече компютъра. Можем да Ви предложим мрежова техника, настройка и поддръжка на рутери и операционните им системи.

Възстановяване на изтрити или повредени файлови данни

Можем да помогнем при загуба на информация при повреден носител или развалени файлове. Ще направим предварителен оглед на конкретния случай и ще Ви предоставим оферта за услугата.

Одит на сигорността: компютърни мрежи, сървъри и уеб сайтове

Експертни решения и препоръки по отношения на сигурността на Вашата компютърна мрежа, сървър и уеб сайтАнтивирусни програми и защитни стенипочистване на вирусиспайуерадауер, инсталиране и изграждане и поддръжка на тотална защита.

Компютърни системи

Инсталация и конфигурация на всички видове Microsoft, Linux, Mac софтуерни продукти, поддръжка, асемблиране и тестове на компютри системи.

Нашият екип е съставен от високо квалифицирани и талантливи професионалисти от различни области. Някои от тях са ангажирани с изграждане, поддръжка и мониторинг на сървъри и техните операционни системи. Други са отдадени изцяло на изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация. Всички комбинират уменията си и предоставят ценни решения в помощ на Вашия бизнес. Ние се стремим да предлагаме най-добрата изработка и поддръжка за да задоволим изискванията на нашите клиенти. На всяко искане подхождаме индивидуално и внимателно, за да може всяко разумно желание да бъде изпълнено.

НАД 30 ПРОЕКТА

ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ

НАД 300 КЛИЕНТА

+1,200 ЧАШИ С КАФЕ