ИЗРАБОТКА НА САЙТ, SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Знаем как да Ви помогнем … с нашата направа, Вашите уеб сайтове ще бъдат интуитивни, бързи, функционални и красиви. Не просто работата, а удоволствие!

дигитален маркетинг от web_site_seo

50+

Завършени Проекта

300+

Доволни Клиента

100%

Повече Продажби

1200+

Чаши Кафе

Екипът ни от специалисти постоянно осигурява изключителни резултати, съчетавайки креативни идеи базирани на богат опит. Можем да Ви помогнем да изградите устойчива, смислена връзка с клиентите си. Ангажирайте ги с грабваща окото визия, бърза и лесна работа с уеб страницата, разберете по-добре какво търсят с различни маркетингови похвати.

Основната ни бизнес насока е изработка на уеб сайтове, SEO анализ, изграждане на SEO стратегия и разбира се последваща SEO оптимизация. Предлагаме консултация, оценка, планиране и прилагане на решения за изработката на цялостен проект. Започваме с дизайна и изработката на уеб сайт, базиран на маркетингова стратегия, до последваща SEO оптимизация със съответните месечни отчети.

Изработка на Уеб Сайт

В зависимост от визията, функциите и бюджета с който разполагате, можем да Ви предложим различни решения за Вашия уеб сайт. Препоръчително е да съставим маркетингова стратегия, в зависимост от целите които поставите. На тази база ще изградим съответната уеб страница, със съпътстващата я визия и функционалност, съвместима с всички устройства. След изработка на Вашата уеб система, получавате 12 месеца безплатна техническа поддръжка. Ако нямате възможност да поддържате съдържанието на уеб сайта, можем да Ви предложим абонаментна поддръжка.

SEO одит на уеб сайт – това е първата стъпка преди SEO оптимизацията. Чрез нея задълбочено проучваме и определяме текущото състояние на уеб сайта, отбелязваме задачите върху които трябва да се работи.

SEO стратегията се съставя на базата на поставените от бизнеса и оформени от маркетолог цели. По този начин започваме съвместна работа с ясно поставени цели и стратегии за постигането им.

За да се класирате на първа страница в Гугъл и да имате повече посещения на Вашия уеб сайт, от типа „органичен трафик“, Ви предлагаме гарантирана SEO оптимизация с дълготраен ефект. По този начин увеличавате възможностите за реални сделки.

Екипът ни е съставен от високо квалифицирани и талантливи професионалисти от различни области. Някои от тях са ангажирани с маркетингови стратегии, други с изработката на лога, за да придадат уникална фирмена или брандова идентичност . Трети са отдадени изцяло на изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация. Всички комбинират уменията си и предоставят ценни решения в помощ на Вашия бизнес. Стремим се да предоставим най-добрата изработка и поддръжка, за да задоволим изискванията на нашите клиенти. На всяко искане подхождаме индивидуално и внимателно, за да може всяко разумно желание да бъде изпълнено.