Мнения на Доволни Клиенти

Ние се гордеем от положените усилия към нашите клиенти. Виждаме връзката между нас и клиента като най-важния процес от нашата работа, така гарантираме перфектни резултати за тях. Нашата връзка с клиента не започва в 8 часа сутринта и не завършва в 17 часа следобед, тя е постоянна, за да можем да осигурим най-високото качеств,о което те изискват и заслужават от нас.

“ХВ ИТ ЕООД се представи с високо квалифициран ръководен, технически и изпълнителски състав, който беше винаги насреща за всякакви въпроси и разяснения, от които се нуждаехме. Уверени сме, че изказаното мнение, формирано по време на изпълнението на проекта, може да се възприеме без резерви като обективна препоръка за ХВ ИТ ЕООД пред бъдещи възложители.”
Сери Козметикс ЕООД
Управител
“Въпреки огромната конкуренция на пазара, благодарение на HVIT, постигнахме прекрасни резултати. Убедихме се, че HVIT разполага с най-добри специалисти и в частност специални благодарности на Християн Христов, с който се работи изключително лесно, и който несъмнено знае как да постига високи цели.”
Димитър Атанасов
Управител
“Оценявам съвместната ни работа като изключително ползотворна. ХВ ИТ ЕООД спазва изцяло ангажиментите си в количество, обем и срокове. Фирмата ни ползва услугите на ХВ ИТ ЕООД повече от 15 години.”
Иван Иванов
Управител
"ХВ ИТ" ЕООД изпълни за нас висококачественна изработка на уеб сайт, SEO оптимизация с дълготраен резултат и електронен магазин с високо конкурентни ключови думи. Екипът спечели нашето доверие с всеотдайното си и коректно отношение. Убедихме се, че "ХВ ИТ" ЕООД разполага с най-добрите SEO специалисти, на които бихме се доверили отново.
Георги Шопов
Управител
Екипът на "ХВ ИТ" ЕООД е изключително полезен професионално подготвен и ни оказва помощ по всяко едно време. Общуването е много лесно и професионално, оказват съдействие, насочват, предлагат своите идеи и виждания и същевремнно се съобразяват с мнението на другите. Благодарни сме за съвместната ни работа и с удоволствие ги препоръчваме за едно коректно, професионално и продуктивно сътрудничество.
ДГ Дружба
Директор