Мнения

Виждаме връзката между нас и клиента като най-важния процес от нашата работа, така гарантираме перфектни и дълготрайни резултати!

позитивна обратна връзка web_site_seo

“ХВ ИТ ЕООД се представи с високо квалифициран ръководен, технически и изпълнителски състав, който беше винаги насреща за всякакви въпроси и разяснения, от които се нуждаехме. Уверени сме, че изказаното мнение, формирано по време на изпълнението на проекта, може да се възприеме без резерви като обективна препоръка за ХВ ИТ ЕООД пред бъдещи възложители.”

Сери Козметикс ЕООД / Управител
CoffeeLand лого

“Въпреки огромната конкуренция на пазара, благодарение на HVIT, постигнахме прекрасни резултати. Убедихме се, че HVIT разполага с най-добри специалисти и в частност специални благодарности на Християн Христов, с който се работи изключително лесно, и който несъмнено знае как да постига високи цели.”

Димитър Атанасов / Управител
Iventi shop Лого

“Оценявам съвместната ни работа като изключително ползотворна. ХВ ИТ ЕООД спазва изцяло ангажиментите си в количество, обем и срокове. Фирмата ни ползва услугите на ХВ ИТ ЕООД повече от 15 години.”

Иван Иванов / Управител
ДЕТСКА ГРАДИНА „ДРУЖБА“ лого

„Екипът на „ХВ ИТ“ ЕООД е изключително полезен професионално подготвен и ни оказва помощ по всяко едно време. Общуването е много лесно и професионално, оказват съдействие, насочват, предлагат своите идеи и виждания и същевременно се съобразяват с мнението на другите. Благодарни сме за съвместната ни работа и с удоволствие ги препоръчваме за едно коректно, професионално и продуктивно сътрудничество.“

ДГ Дружба / Директор
Gamaflow лого

„ХВ ИТ“ ЕООД изпълни за нас висококачествена изработка на уеб сайт, SEO оптимизация с дълготраен резултат и електронен магазин с високо конкурентни ключови думи. Екипът спечели нашето доверие с всеотдайното си и коректно отношение. Убедихме се, че „ХВ ИТ“ ЕООД разполага с най-добрите SEO специалисти, на които бихме се доверили отново.

Георги Шопов / Управител