Референции

Обратната връзка от вас е изключително важна за нас!

изработка-на-уеб-сайт
Свали

Референция за изработка на уеб сайт ДГ Дружба

Настоящата референция се издава на „ХВ ИТ“ ЕООД във връзка с изработката на уеб страница за ДГ „Дружба“. С „ХВ ИТ“ ЕООД работим повече от година и половина. Те ни помогнаха да изберем подходяща платформа за нас – WordPress. Тя е лесна за работа с огромен избор на теми, добавки и възможности.

Свали

Изработка на Уеб Сайт Gamaflow

„Гамафлов“ ЕООД издава настоящата референция на „ХВ ИТ“ ЕООД в уверението на това, че същата е лоялен и коректен партньор, на когото може да се разчита. „ХВ ИТ“ ЕООД изпълни за нас висококачествена изработка на уеб сайт, SEO оптимизация с дълготраен резултат и електронен магазин с високо конкурентни ключови думи.

Свали

Изграждане на сървър референция Сери Козметикс

Настоящата референция от името на Сери Козметикс ЕООД издаваме на ХВ ИТ ЕООД, във връзка с изготвяне на конфигурация на сървър с активна директория, политики и специализирани права за достъп.

Свали

Изграждане на компютърни мрежи референция Сери Козметикс

Сери Козметикс ЕООД издава референция на ХВ ИТ ЕООД занимаващ се в областта на създаването на мрежи, във връзка с изпълнение, проектиране и изграждане на надеждна високоскоростна мрежова свързаност с висока степен на сигурност между обекти в страната.

Свали

Направа на уеб страница референция Сери Козметикс

С настоящата референция от името на Сери Козметикс ЕООД искам да изразя удовлетворението си от съвместното сътрудничество с ХВ ИТ ЕООД, във връзка с консултиране, проектиране и програмиране на индивидуални, лесни за работа уеб страници.

Свали

SEO оптимизация на уеб сайт референция Кофиленд за HVIT

С настоящето изказваме благодарност и даваме най-висока оценка на екипа на HVIT, за професионализма и безупречната им работа в SEO оптимизация на нашия сайт.

Благодарение на HVIT сайта ни се качи на челни позиции в интернет, и жъне огромен успех. Интереса към предлаганите от нас продукти в онлайн магазина ни, се увеличи главоломно.

референция Изграждане иподдръжка на информационна система на Ивенти
Свали

Изграждане и поддръжка на информационна система референция Ивенти

Давам настоящата препоръка за дейността на „ХВ ИТ“ ЕООД, относно – за изграждане и поддръжка на информационна система.

Свали

Трайна SEO оптимизация на уебсайт и електронен магазин с високо конкурентни ключови думи референция от Ивенти

Давам настоящата препоръка за дейността на „ХВ ИТ“ ЕООД, относно – трайна SEO оптимизация на уеб сайт и електронен магазин с високо конкурентни ключови думи.